BeepSystem
Utviklingslogg
Omskriving av server-kode

Koden som kjører på serveren har i sommer blitt omskrevet til å bruke et bedre rammeverk. Dette fører til en merkbar økning i ytelse, både på nettsiden og ved oppmøteregistrering. Si ifra om noe ikke skulle fungere som før.
Registrering av oppmøte med app

Beep System har nå en app for registrering av oppmøte, som kan brukes som alternativ til registrering med elevkort. Appen er tilgjengelig på Android og iOS: beep-system.no/app
Registreringer over tid

Hjem viser nå en graf av registreringer over tid. Det har i tillegg blitt gjort en rekke store forbedringer av systemet i bakgrunnen, som vil gjøre systemet raskere og mer stabilt.
Tell antall ganger elever registrerer seg

Det er nå mulig å sette opp hendelser som teller hvor mange ganger en elev registrer seg til en hendelse. Dette gjøres ved at man huker av "Tell registreringer" når man lager en hendelse.
Valgmuligheter for type oppmøte

Det er nå mulig å markere en elevs fravær som 'Gyldig' og 'Sen'.
For å redigere en elevs oppmøte, klikk på elevens registrert-felt som vist på bildet.
Eksporter fravær/oppmøte til regneark

Oppmøte/fravær kan nå enkelt eksporteres til regneark.
Kalender filter-system

Kalenderen har nå blitt oppdatert. Det er nå mulig å vise timeplanen til spesifikke grupper eller elever.
Filter-overhaling + Semester

Filter-funksjonen i planleggeren har nå blitt oppdatert, slik at det blir lettere å finne de hendelsene du ønsker. Et semester-system har også blitt implementert (foreløpig bare i planleggeren), som gjør at det nå blir mye lettere å finne relevante hendelser. Det har også blitt gjort noen visuelle forbedringer i planleggeren.

Oppdatering 12.10.2017:
Semestersystemet har nå også blitt lagt til elev-siden, slik at når man inspiserer en elev, kan man velge semester og bare få informasjon som faktisk er relevant akkurat nå.
Bedre filtre

Det jobbes nå med å forbedre de ulike filter-funksjonene i systemet. Foreløpig er 'Historikk'-delen av nettsiden den eneste som har blitt oppdatert.

Oppdatering 28.10.2017:
Nå har også 'Elever' fått ny og bedre filter-funksjon.
Firefox visnings-feil

Flere visnings-feil spesifikke for Firefox har blitt nå fikset.
Timeplan og kalender

Nå kan man sette opp en timeplan, slik at når man skal lage en hendelse, kan man i stedet for å måtte velge klokkeslett, velge predefinerte timer, slik som for eksempel "1. time til og med 2. time". Det finnes nå også en kalender, som viser alle hendelsene for uken. Den finnes i hovedmenyen.
Ulike feilrettinger og forbedringer

Flere feil spesifikke for nettleseren Internet Explorer har nå blitt fikset. Ulike vinduer, slik som for eksempel elevprofiler, vil ikke lenger alltid havne på toppen av siden, men låses nå til skjermen, slik at man slipper å scrolle opp til toppen hver gang.
Mobiltilpasning av nettsiden

Siden er nå endelig tilpasset skjermer av alle størrelser og fasonger. Dette betyr at du nå kan ta systemet fullt i bruk også på mobilen, uten at det blir knotete på den mindre skjermen.
(Tidligere utvikling har ikke blitt loggført)